top of page
Start Now
Untitled-1.png
neuman media correct_.png

Wij zijn
Neuman Media

Expert in website ontwerp, branding en marketing.

Over Neuman Media. Een complete Branding en Creatief  Bureau

Neuman Media is te vertrouwen! Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Wix.com! Wij zijn gespecialiseerd in website ontwerp, merkontwikkeling, social media marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten.

Wij streven ernaar om de meest functionele en mooie websites / merken te ontwerpen en tegelijkertijd een hoge mate van klantenservice te leveren aan onze klanten. Klanttevredenheid is onze tevredenheid. Wij beloven dat, u zult houden van ons werk aan uw website. U zult verliefd worden op uw door ons ontworpen website.

Hoe werken wij?

Ons Process

Informatie verzamelen

Deze eerste stap is eigenlijk de belangrijkste, omdat het gaat om een goed begrip van het bedrijf waarvoor het wordt gemaakt. Een volledig inzicht krijgen in uw bedrijfsdoelstellingen en wat u wilt bereiken

Ontwerp

In deze fase is de communicatie tussen u en de ontwerper van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke website aan uw wensen en smaak voldoet. Het is belangrijk dat u goed met ons samenwerkt en ideeën uitwisselt, totdat u het uiteindelijke ontwerp voor uw website heeft gevonden.

Testen

Er zijn veel details betrokken bij de testfase. Wij testen zaken zoals de volledige functionaliteit van formulieren of andere scripts, evenals het testen op last minute compatibiliteitsproblemen (verschillen in weergave tussen verschillende webbrowsers), en zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is om goed bekeken te worden in de meest recente browserversies.

Planning

De eindgebruiker van de website, d.w.z. uw klant, moet in gedachten worden gehouden bij het ontwerpen van uw site. Dit zijn de mensen die uw dienst zullen leren kennen of uw product zullen kopen.

Ontwikkeling

Dit wordt meestal gedaan door eerst de home pagina te ontwikkelen, gevolgd door de subpagina's. Het framework dient als sjabloon voor de inhoudspagina's van uw site, omdat het de belangrijkste navigatiestructuur voor de website bevat. Zodra het framework is gemaakt, zal onze ontwerper uw inhoud nemen en deze verdelen over de site, op de juiste plaatsen.

Onderhoud

Het is echt aan u hoe comfortabel u zich voelt met het bijwerken van uw eigen website. Sommige mensen geven er de voorkeur aan alle controle te hebben, zodat ze updates kunnen maken van hun eigen website op het moment dat ze besluiten dat te doen. Anderen geven er de voorkeur aan de website helemaal uit handen te geven, omdat ze genoeg taken hebben die belangrijker voor hen zijn om direct af te handelen.

Thanks for submitting!

Contact Opnemen

Wil u die geweldige online aanwezigheid?

Contact Form
bottom of page