asass.png

Onze Branding Diensten

Logo Ontwerp

Uw logo ontwerp is het unieke merkteken dat mensen onmiddellijk associëren met uw bedrijf. Net als het teken van Nike moet uw logo ontwerp het meest eenvoudige visuele merkteken zijn dat kan worden gebruikt om uw bedrijf te identificeren.

Merk Identiteit

Uw merkidentiteit is een visueel systeem van merkelementen die samenwerken om uw bedrijf te identificeren. Deze elementen vormen uw merkrichtlijnen, die kunnen worden gebruikt om uw merkidentiteit in de toekomst te helpen communiceren.

Print Ontwerp

Drukwerk, zoals brochures, is een geweldige manier om met uw klanten te communiceren, terwijl u ze iets fysieks geeft om te bewaren. Als een klant uw drukwerk bewaart, moet het ook zonder u uw merk communiceren.

Stationair ontwerp

Het ontwerp van uw briefpapier speelt een belangrijke rol bij het opbouwen van merkconsistentie voor uw bedrijf. Wanneer u uw visitekaartje uitdeelt op een beurs, is het belangrijk dat ze uw merkboodschap versterken.

neuman media.png

Hoe wij werken

Ons Process

Merk Ontdekking

Voordat onze ontwerpers de pen op papier zetten, werken we met u en uw team samen om de magie achter uw merk te ontdekken. Soms verliezen merken hun sprankeling door de druk op het bedrijfsleven of door sterke groei. Het is onze taak om te ontdekken wat mensen zo leuk vinden aan uw merk, en visuele manieren te vinden om dit over te brengen op de wereld.

Concept Ontwikkeling

Onze ontwerpers werken in teams, om moodboards te ontwikkelen, concepten te schetsen en de creatieve inspiratie te onderzoeken die uw nieuwe merk zal helpen ontwikkelen. We praten met uw klanten, bezoeken uw sites of winkels en ontdekken alles wat we online over u kunnen vinden. Onze aanpak is meeslepend en uitgebreid, waarbij we elke mogelijke richting voor uw nieuwe merkuitstraling onderzoeken.

Creatief Ontwerp

Als alle concepten zijn verkend, komt het aan op het vormgeven van het merk. Dit is een proces dat tijd, energie en veel schetsen vergt! Wij werken uw nieuwe merkopties uit zodat u kunt zien hoe ze er in het echt uit zullen zien - onze mock ups geven het merk energie en stellen u in staat om het merk te zien hoe het zal leven en ademen.

Het tot leven brengen

Zodra uw merklogo is gekozen, werken wij nauw met u samen om de visuele taal te creëren die het merk tot leven zal brengen. Voor ons is de visuele taal het belangrijkste element van elk merk, en het brengt in kaart hoe het eruit zal zien in elke mogelijke omgeving. Het is onze taak om met u samen te werken totdat elk laatste item is versierd met uw nieuwe merk.

Laten we vandaag met uw online 
transformatie beginnen!